Tickets

Koop nu je tickets voor de derde editie van ‘s werelds snelste schaatsshow. De Zilveren Bal 2018 vindt plaats op woensdagavond 21 maart. Spektakel, show en entertainment gegarandeerd! Reguliere tickets zijn €12,50 per stuk. Alle tickets zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten en zijn tevens verkrijgbaar aan de balie van de Elfstedenhal.

Groepskorting
Kom je met tien personen of meer? Dan betaal je slechts €10,- per reguliere entreekaart. Wanneer je de kaarten via onze website bestelt, wordt de korting automatisch verrekend bij tien of meer kaarten.

VIP-arrangementen
Ben je op zoek naar het all-in hospitality arrangement? Kies dan voor een VIP-arrangement. Je geniet dan van de vele voordelen, waaronder een warm winterbuffet, een gereserveerde parkeerplaats, gratis drinken, diverse hapjes en bekijk je De Zilveren Bal vanaf een gereserveerde tribune. Daarnaast kun je in contact komen met de zakelijke markt.

Minder valide
Minder validen of hulpbehoevende bezoekers kunnen gewoon een entreeticket kopen. Vervolgens kunnen zij de organisatie op de hoogte stellen van hun aanwezigheid door een email te sturen naar info@dezilverenbal.nl. De organisatie zal dan zorgen voor een geschikte plaats om de wedstrijd te bekijken.

Algemene voorwaarden
Als je kaarten wilt kopen voor De Zilveren Bal dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.