Tickets

Koop nu je tickets voor de vijfde editie van ‘s werelds snelste schaatsshow. De Zilveren Bal 2020 vindt plaats op woensdagavond 11 maart en begint om 19:30 uur. Spektakel, show en entertainment gegarandeerd! Reguliere tickets kosten €15,- per stuk. Alle tickets zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten en zijn tevens verkrijgbaar aan de balie van de Elfstedenhal.

Early Bird
Voor de snelle beslissers: de eerste 100 kaarten koop je met €2,50 korting! Kies voor de tickets ‘Early Bird De Zilveren Bal 2020’ en verzeker jezelf van extra goedkope tickets!

Groepskorting
Kom je met tien personen of meer? Dan betaal je slechts €12,50 per reguliere entreekaart. Kies hieronder in het keuzemenu voor de tickets met de titel ‘groepskorting’.

VIP-arrangementen
Ben je op zoek naar het all-inclusive hospitality arrangement? Koop dan hier je tickets. Je geniet dan van de vele voordelen, waaronder een warm winterbuffet, een gereserveerde parkeerplaats, gratis drinken, diverse hapjes en bekijk je De Zilveren Bal vanaf een gereserveerde tribune. Daarnaast kun je in contact komen met de zakelijke markt.

Minder valide
Minder validen of hulpbehoevende bezoekers kunnen gewoon een entreeticket kopen. Vervolgens kunnen zij de organisatie op de hoogte stellen van hun aanwezigheid door een email te sturen naar info@dezilverenbal.nl. De organisatie zal dan zorgen voor een geschikte plaats om de wedstrijd te bekijken.

Algemene voorwaarden
Als je kaarten wilt kopen voor De Zilveren Bal dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Proskating Magazine
Speciaal voor bezoekers van De Zilveren Bal een kennismakingsactie: voor slechts €7,95 krijg je dit seizoen nog twee magazines! Word nu lid!

Koop nu je tickets