Tickets

Koop nu je tickets voor de vierde editie van ‘s werelds snelste schaatsshow. De Zilveren Bal 2019 vindt plaats op vrijdagavond 15 maart en begint om 19:30 uur. Spektakel, show en entertainment gegarandeerd! Reguliere tickets kosten €13,50 per stuk. Alle tickets zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten en zijn tevens verkrijgbaar aan de balie van de Elfstedenhal.

Groepskorting
Kom je met tien personen of meer? Dan betaal je slechts €11,- per reguliere entreekaart. Kies hieronder in het keuzemenu voor de tickets met de titel ‘groepskorting’.

VIP-arrangementen
Ben je op zoek naar het all-inclusive hospitality arrangement? Koop dan hier je tickets. Je geniet dan van de vele voordelen, waaronder een warm winterbuffet, een gereserveerde parkeerplaats, gratis drinken, diverse hapjes en bekijk je De Zilveren Bal vanaf een gereserveerde tribune. Daarnaast kun je in contact komen met de zakelijke markt.

sprintapp

Minder valide
Minder validen of hulpbehoevende bezoekers kunnen gewoon een entreeticket kopen. Vervolgens kunnen zij de organisatie op de hoogte stellen van hun aanwezigheid door een email te sturen naar info@dezilverenbal.nl. De organisatie zal dan zorgen voor een geschikte plaats om de wedstrijd te bekijken.

Algemene voorwaarden
Als je kaarten wilt kopen voor De Zilveren Bal dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze vind je hier.