VIP Tickets

VIP-tickets voor De Zilveren Bal 2024

Als VIP beleeft u het evenement op een bijzondere manier. U geniet van een volledig verzorgde avond in de aanwezigheid van vele sportieve ondernemers. De avond begint met een inspirerende spreker: voormalig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage. Vervolgens kunt u genieten van een luxe walking dinner en volgt er een voorbeschouwing en interviews met Jan van der Meulen. Vervolgens bekijkt u de wedstrijd vanaf de beste plek en we sluiten de avond af met voldoende ruimte om te borrelen, kletsen en netwerken. De avond wordt muzikaal omlijst.

Het VIP programma op woensdag 13 maart ziet er als volgt uit:

16:45 – 17:15 uur | Inloop
Vanaf 16:45 uur zijn de deuren voor u geopend. Vanaf dit moment kunt u andere gasten ontmoeten in de VIP ruimte.

17:20 – 17:40 uur | Spreker: Jochem Uytdehaage, voormalig Olympisch kampioen.
Jochem Uytdehaage, winnaar van goud op de vijf en tien kilometer tijdens de Olympische Winterspelen van 2002, beleefde na zijn succesvolle carrière moeilijke periodes. Hij ontdekte de “vier Batterijen van Energie” – spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek – die ons dagelijks leven beïnvloeden. Met zijn energie, enthousiasme en humor deelt Jochem waardevolle lessen uit zijn sportcarrière en het leven daarna.

17:45 – 19:20 uur | Luxe walking dinner met livemuziek
U kunt binnen genieten van een luxe walking dinner en livemuziek. Tijdens het diner is er voldoende ruimte om te netwerken.

18:50 – 19:05 uur | Voorbeschouwing en interviews met Jan van der Meulen
Jan van der Meulen gaat De Zilveren Bal met u voorbeschouwen en gaat in gesprek met deelnemers en kenners.

19:30 – 22:00 uur | De Zilveren Bal 2024
‘s Werelds snelste schaatsshow met de beste sprinters ter wereld. Onze VIP’s volgen de wedstrijd vanaf een speciaal gereserveerde tribune met zitplek. De plekken bevinden zich direct aan de start, waarbij u het beste zicht op de wedstrijd heeft. Tijdens de wedstrijd kunt u uiteraard genieten van een hapje en drankje.

22:00 – 00:00 uur | Afterparty
Na de prijsuitreiking sluiten we de dag af met een feestje in de VIP Lounge.

VIP tickets zijn te koop voor €170,- (ex. BTW) en is inclusief 8 consumptiemunten, luxe walking dinner en zitplaatsen aan de start.

Koop nu je tickets