Hospitality

Als VIP beleeft u het evenement op een bijzondere manier. U geniet van een volledig verzorgde avond in de aanwezigheid van vele sportieve ondernemers. De avond begint met een voorbeschouwing en buffet, vervolgens bekijkt u de wedstrijd vanaf de beste plek en we sluiten de avond af met voldoende ruimte om te borrelen, kletsen en netwerken.

Het programma (woensdag 11 maart) voor onze VIP’s ziet er als volgt uit:

17:45 – 18:00 uur | Inloop
Vanaf 17:45 uur zijn de deuren voor u geopend.

18:00 – 19:30 uur | Winters buffet met interessante gastsprekers
U kunt binnen genieten van een winters buffet en livemuziek. Tijdens het eten blikken we met een aantal sporters vooruit naar de race. Onze presentator gaat in gesprek met onze ambassadeurs Femke Kok en Jesper Hospes. Winnaar van De Zilveren Bal 2016, Gilmore Junio uit Canada, is ook aanwezig en natuurlijk kan onze toernooidirecteur Jan Ykema niet ontbreken.

19:30 – 22:00 uur | De Zilveren Bal 2020
‘s werelds snelste schaatsshow met de beste sprinters ter wereld. Onze VIP’s volgen de wedstrijd vanaf een speciaal gereserveerde tribune bij de start, waarbij u het beste zicht op de wedstrijd heeft. Tijdens de wedstrijd wordt u uiteraard voorzien van een drankje.

22:00 – 00:00 uur | Afterparty in de Elfstedenhal
Na de wedstrijd kunt u in de VIP-ruimte genieten van de afterparty, inclusief hapjes en drankjes. De deelnemers van De Zilveren Bal komen traditiegetrouw ook naar boven voor een borrel en een versnapering. Deze gehele avond is drinken inbegrepen.

VIP-arrangementen zijn te koop voor €85,- exclusief BTW.

Koop nu je tickets