Huisregels De Zilveren Bal

Schaatstoernooi De Zilveren Bal staat voor sport, spektakel, show en gezelligheid. Om dit voor alle gasten te garanderen zijn er een aantal huisregels.

 1. Om 18:00 uur openen wij onze deuren voor jullie. Voor onze VIP gasten gaan de deuren om 16:15 uur open,.
 2. Parkeren kan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en niet in het gras, op stoepen of fietspaden. Volg de instructies van onze verkeersregelaars op.
 3. Print thuis je tickets uit en neem deze mee naar het toernooi.
 4. Zorg dat je legitimatie bij je hebt.
 5. Onze assistenten bij de ingang mogen je visiteren en zij zijn vrij personen te weigeren.
 6. Wij hebben geweldige catering in huis. Eigen eten en drinken meenemen is dan ook niet nodig en wordt niet toegestaan.
 7. Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
 8. Wij tolereren geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie.
 9. Alle bezoekers dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de organisatie en beveiliging.
 10. Het bezoeken van De Zilveren Bal is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiele en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.
 11. Huisdieren (uitgezonderd hulphonden) zijn niet toegestaan tijdens De Zilveren Bal.
 12. Tijdens het toernooi zijn er geen vaste zit- of staanplekken. Iedereen mag zijn/haar eigen plekje zoeken.
 13. Iedereen toont respect voor elkaar. Minder validen of hulpbehoevende bezoekers geven wij alle ruimte om ook te kunnen genieten van het grote spektakel.
 14. Door aanwezigheid tijdens De Zilveren Bal geef jij toestemming om tijdens het toernooi gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.
 15. Het is voor alle bezoekers toegestaan om foto’s en video’s te maken voor privé gebruik. Zonder schriftelijke toestemming is commercieel/professioneel gebruik hiervan niet toegestaan.
 16. Het gebruik van een telelens is alleen toegestaan als je een geldige persaccreditatie hebt. Deze kun je hier aanvragen. Zonder accreditatie worden deze lenzen geweigerd.
 17. Als jullie foto’s maken, zorg dan dat tijdens de startprocedure niet geflitst wordt.
 18. Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie.
 19. In het geval van klachten, van welke aard dan ook, verwacht de organisatie dat dit direct gemeld wordt bij iemand van de organisatie.
 20. Bij het niet volgen van de huisregels zijn wij wellicht genoodzaakt jou naar huis te sturen of de politie in te schakelen.
 21. Om 00:00 uur is het feestje definitief afgelopen en wensen wij alle bezoekers een veilige thuisreis.

Graag zien wij jullie op woensdag 13 maart in de Elfstedenhal in Leeuwarden en maken wij er met z’n allen een geweldige avond van!