SKA De Zilveren Bal Junioren GRATIS te bezoeken 💥🚀💯

Kom jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes of je ouders de talenten van de toekomst aanmoedigen? SKA De Zilveren Bal Junioren vindt op dinsdag 7 maart plaats vanaf 17:40 uur in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Het juniorentoernooi is gratis te bezoeken.
 
Leuk om te weten: speciaal voor kinderen is er limonade tijdens de dweilpauze én organiseren we twee handtekeningen-sessies met een aantal schaatsers die woensdag aan het hoofdtoernooi meedoen. Zorg dus dat je een goede pen of stift meeneemt 😉 Ook is onze mascotte Leeuw Ard er natuurlijk en hebben we leuke acties met onze DJ waarbij je ook mooie prijzen kunt winnen 🤩
 
Ben jij erbij? Laat het ons weten via onderstaande link en we zien je dinsdag 7 maart!
 
www.dezilverenbal.nl/junioren
 
SKA De Zilveren Bal Junioren wordt mede mogelijk gemaakt door de Sven Kramer Academy, Daikin Nederland en Team.FRL.