Stefan Westenbroek heerst op De Zilveren Bal Junioren

Op zaterdagavond 16 maart werd de tweede editie van De Zilveren Bal Junioren, het juniorentoernooi van ‘s werelds snelste schaatsshow, verreden in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Ruim 120 junioren uit de categorieën A, B en C (dames en heren) verschenen aan de start van het sprintersbal.

De zes winnende junioren stonden na afloop stralend op het hoogste podium. De snelste tijd werd genoteerd door B-junior Stefan Westenbroek: 9,88. Op de vrijdagavond reed hij met 9,85 naar de derde plek tijdens het hoofdtoernooi van De Zilveren Bal.

De winnaars van De Zilveren Bal Junioren 2019

  • Anna Boersma (dames A)
  • Twan Kok (heren A)
  • Isabel Grevelt (dames B)
  • Stefan Westenbroek (heren B)
  • Lataesha Narain (dames C)
  • Willem Bekkema (heren C)