Russische Golikova en Japanse Murakami aan de start!

De Russische Angelina Golikova staat op vrijdagavond 15 maart aan de start van De Zilveren Bal. De huidige nummer drie van het wereldbekerklassement op de 500m doet voor de eerste keer mee aan het sprintersbal.

Golikova
Golikova rijdt het gehele seizoen al sterk. Zo staat ze momenteel derde in het wereldbekerklassement op de 500m. Haar snelste opening van dit seizoen was maar liefst 10.32 en daarmee heeft zij op papier de snelste 100 meter in huis.

Murakami
Ook de Japanse Yuma Murakami staat aan de start van ‘s werelds snelste schaatsshow. Tijdens het WK Afstanden in Inzell maakte hij indruk met een opening van 9.50. Op basis van dit seizoen is Murakami daarmee de snelst deelnemende man.

Zowel Golikova als Murakami komen dit weekend nog in actie tijdens de World Cup Final in Salt Lake.