Kaartverkoop De Zilveren Bal 2018 morgen van start

De kaartverkoop van De Zilveren Bal 2018 gaat morgen (21 januari) om 10.00 uur van start. Reguliere entreekaarten kosten net zoals vorig jaar €12,50 per stuk. Met de beste sprinters aan de start, een nóg spectaculairdere show en een schaatstheaterstuk dat je meeneemt in een tijdreis door de historie van het kortebaanschaatsen, heb je gegarandeerd een geweldige avond. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website en de kassa van de Elfstedenhal.

Schaatstheater
Speciaal in het kader van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa neemt De Zilveren Bal je mee in een tijdreis door de historie van het kortebaanschaatsen. Vanaf het moment dat je de Elfstedenhal op woensdagavond 21 maart betreedt, beland je ver in de geschiedenis van het kortebaanschaatsen. Gedurende de avond nemen we je mee van vroeger naar nu waarbij de belangrijkste hoofdstukken van deze rijke geschiedenis aan bod komen.

Programma
18.00 uur | deuren open voor De Zilveren Bal
19.30 uur | start theatervoorstelling ‘Van vroeger naar nu
19.45 uur | start De Zilveren Bal 2018
22.15 uur | einde De Zilveren Bal 2018
22.15 uur | afterparty

Groepskorting 
Kom je met tien personen of meer? Dan betaal je slechts €10,- per reguliere entreekaart. Wanneer je de kaarten via onze website bestelt, wordt de korting automatisch verrekend bij tien of meer kaarten.

VIP-arrangementen
Wil je liever all-inclusive genieten van De Zilveren Bal en ondernemers uit Friesland ontmoeten? Kies dan voor het VIP-arrangement. Dit arrangement is ook vanaf morgen te bestellen via onze website.

* De kosten van een entreekaart zijn inclusief servicekosten en exclusief transactiekosten.