Gezichten De Zilveren Bal 2018

Graag stellen we jullie voor aan de gezichten van De Zilveren Bal 2018: Dai Dai Ntab, Floor van den Brandt en Gerben Jorritsma. Oud-sprinter en toernooidirecteur Jan Ykema is erg trots op de nieuwe gezichten van ‘s werelds snelste schaatsshow: “van den Brandt en Ntab zijn de winnaars van de vorige editie en we zijn om deze reden enorm verheugd dat ze het toernooi zo omarmen. We hebben Jorritsma gevraagd omdat hij bij de filosofie van het toernooi past en een groot topsporter is.”.

Floor van den Brandt
“De Zilveren Bal is een geweldig sprinttoernooi wat naast het schaatsen ook een enorm spektakel is voor de deelnemers en bezoekers! Het toernooi ligt mij als echte sprinter natuurlijk heel erg goed. Het is echt mijn specialiteit!”, aldus winnares van den Brandt.

Nieuwe datum
De organisatie maakt volgende week de datum bekend van de derde editie van ‘s werelds snelste schaatsshow.