Leenstra en Leerdam ook naar De Zilveren Bal

Marrit Leenstra en Jutta Leerdam hebben zich aangemeld voor De Zilveren Bal.

Marrit Leenstra
De geboren Friezin die tegenwoordig in Italië woont meldde zich recent aan voor het ultieme sprinttoernooi. In het verleden werd Leenstra Nederlands Kampioen Allround, Nederlands Kampioen Sprint en won ze drie jaar op rij goud op de 1000 meter (NK Afstanden).

Jutta Leerdam
Leerdam is bezig met een indrukwekkend seizoen. Zo werd ze onlangs in Helsinki Werelkampioen Allround, pakte ze goud op de 1500 meter en tel hier de twee nationale titels bij op en het is een topwinter. Maar hoe mooi zou het zijn als ze ook tijdens De Zilveren Bal nog een prijs in de wacht zou slepen?

Ook de volgende schaatsers hebben zich aangemeld:

  • Oscar van Leen, Martijn van Oosten, Gerben Jorritsma, Niek Deelstra, Rudy Meereboer, Gijs Esders
  • Helga Drost, Mayon Kuipers, Letitia de Jong, Dione Voskamp

Al eerder maakte de organisatie de komst van o.a. Ronald en Michel Mulder, Anice Das, Jesper Hospes, Floor van den Brandt, Dai Dai Ntab en Janine Smit bekend.