Eerste deelnemers de zilveren bal zijn bekend

De tweede editie van ’s werelds snelste schaatsshow wordt groter en spectaculairder dan vorig jaar. Toernooidirecteur Jan Ykema is dan ook trots om de eerste namen te mogen aankondigen. Onder andere de gebroeders Ronald en Michel Mulder, Jesper Hospes en Anice Das hebben zich aangemeld voor het evenement wat op woensdag 15 maart 2017 plaatsvindt in de Elfstedenhal van Leeuwarden.

Nog meer namen
Maar er is meer! Ook Dai Dai Ntab, Floor van den Brandt en Janine Smit hebben hun deelname toegezegd. “Een deelnemersveld om van te dromen, we verwachten de komende weken nog een aantal hele mooie namen aan te mogen kondigen. We merken dat het toernooi echt leeft onder de schaatsers.”, aldus Ykema. 

Hospes wil revanche
Vorig jaar eindigde het toernooi voor Jesper Hospes met een tweede plaats. De Canadees Gilmore Junio trok destijds tijdens de finale aan het langst eind en won de eerste editie. Hospes baalde duidelijk, hij reed namelijk tijdens de halve finale de snelste tijd van de avond, dus de potentie was er zeker. “Dit jaar hoop ik wederom de finale te halen. Ik vond het vorig jaar geweldig om mee te doen.”, aldus Hospes.

Foto door: AlecM.nl