Kaartverkoop De Zilveren Bal 2017 gestart

De kaartverkoop voor De Zilveren Bal, ’s werelds snelste schaatsshow, is vandaag van start gegaan. De beste sprinters ter wereld gaan op woensdag 15 maart de strijd met elkaar aan in een uitgelichte Elfstedenhal. Tickets zijn te koop via www.dezilverenbal.nl of aan de balie van de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Tickets

De eerste editie van het evenement trok meer dan 1000 bezoekers. Op 15 maart 2017 is er plaats voor het dubbele aantal bezoekers. De organisatie hoopt dan ook dat het evenement groeit. Er zijn reguliere tickets (€12,50) en VIP tickets (€75,-) te koop. Beide prijzen zijn inclusief service- en transactiekosten.

De Zilveren Bal

De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow. Entertainment, show en spektakel staan deze avond centraal. Het publiek geniet van spetterende wedstrijden en staat met zijn neus bovenop de wedstrijd. De schaatsers rijden in een donkere maar prachtig uitgelichte Elfstedenhal met z’n drieën in de baan. Net zoals vorig jaar verschijnen er dames en heren aan de start en wordt er volgens een afvalsysteem gereden. Er wordt gestart met 33 deelnemers per categorie (dames en heren) en in de finale bepalen de drie snelsten hoe het podium eruit gaat zien.