Het geluid van De Zilveren Bal 2016

De beste schaatsers ter wereld, opspattend ijs, veel entertainment en een DJ die de hele avond zorgt voor een geweldige sfeer, wat wil je nog meer? Juist, mensen die het commentaar verzorgen. Wie kun je dan beter benaderen dan Jan van der Meulen en Jannes Mulder van Sportconnection? Maak kennis met de heren en geniet op dinsdag 15 maart van een geweldige avond;

Jan van der Meulen; WK Beachvolleybal, De Coolste Baan van Nederland, Thialf, de EK/WK shorttrack, WK honkbalploeghuldiging, start Vuelta a España en Tour de France in Nederland, Winterspelen Turijn, Amsterdam Swim Cup, Amsterdam City Swim, EK’s inline skaten… Een greep uit de events die werden gepresenteerd door spreekstalmeester Jan van der Meulen. Jan van der Meulen is met zijn gedegen voorbereiding, parate brede kennis, aanstekelijk enthousiasme en organisatorische kwaliteiten één van de beste live-presentatoren van Nederland. Jan van der Meulen is inzetbaar als spreekstalmeester, presentator, interviewer, workshopgever, quizmaster, dagvoorzitter en gespreksleider. Hij fungeert tevens als ideale aangever voor sporters, BN-ers en (zakelijke) klanten die liever geïnterviewd worden dan zelf hun verhaal presenteren. Hij zorgt voor een ontspannen setting en zet iedereen optimaal in zijn of haar kracht. Niet alleen bij sportevents, maar onder andere ook bij openingen, beurzen, awardshows en gala’s.

Jannes Mulder; Jannes Mulder is een van de meest gerenommeerde live-presentatoren van Nederland. Jannes Mulder is een veelzijdig man, die het publiek weet te boeien door zijn grote enthousiasme, ontstaan uit zijn passie voor de sport. Of het nu commentaar leveren is bij een sportevenement, een duopresentatie, interview of als veilingmeester, met Jannes Mulder is het altijd plezierig en deskundig samenwerken. Urenlang weet hij het publiek bij schaats- en skeelerwedstrijden en wielerrondes te boeien en te vermaken. Een duizendpoot, met een passie voor sport. De Steenwijker presenteerde vele nationale en internationale wieler-, skeeler- en (marathon)schaatswedstrijden, waaronder al jaren de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Jannes Mulder wordt gekenmerkt door improvisatietalent en humor. Daarom wordt hij vaak gevraagd als veilingmeester, presentator van een plattelandsfeest of als cabaretier tijdens een oudejaarsconference. Daarnaast is hij ook werkzaam als ambtenaar van de burgerlijke stand.