Sponsoren

De Zilveren Bal is een uniek evenement en biedt dan ook unieke mogelijkheden voor de zakelijke markt om zich aan het evenement te verbinden. Uw bedrijf kan op veel verschillende manieren onder de aandacht gebracht worden van bezoekers, deelnemers en andere bedrijven, zowel voorafgaand als tijdens het evenement. Ook is het een geweldige beleving om met relaties of klanten op de eerste rij te staan als de snelste sprinters van de wereld op de finish afstormen, of voorafgaand aan het toernooi met uw personeel zelf de strijd aan te gaan op het ijs van de Elfstedenhal. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij gaan graag het gesprek met u aan op zoek naar een unieke en passende samenwerking. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

"We kijken als sponsor terug op een heerlijke avond."

Sligro – Groots in genieten

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 50 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land.

Smeding Groenten en Fruit

Smeding Groenten en Fruit is al 80 jaar een trots Fries familiebedrijf. Zij zijn dé AGF-versspecialist in foodservice en foodretail met een groot en hecht netwerk van leveranciers. Uniek zijn ze in de sterke operatie en het zelfstandige logistieke apparaat. Duurzaamheid staat van oudsher hoog in het vaandel. Sligro Food Group is hun belangrijkste partner.

Mediapartners

Partners

Organisatie

In samenwerking met: