Hospitality

Als VIP beleeft u het evenement op een bijzondere manier. U geniet van een volledig verzorgde avond in de aanwezigheid van vele sportieve ondernemers. De avond begint met een voorbeschouwing en buffet, vervolgens bekijkt u de wedstrijd vanaf de beste plek en we sluiten de avond af met voldoende ruimte om te borrelen, kletsen en netwerken.

Het programma voor onze VIP’s ziet er als volgt uit:

18.00 – 19.30 | Winters buffet met interessante gastsprekers
Bij aankomst bij de Elfstedenhal is er een parkeerplaats voor u gereserveerd, dicht bij de ingang. U kunt binnen genieten van een winters buffet. Tijdens het eten zijn er diverse interessante interviews. Ook worden de favorieten van de wedstrijd aan u voorgesteld.

19.30 – 19.45 | Historische theatervoorstelling ‘Kortebaanschaatsen: van vroeger naar nu’
Speciaal in het kader van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa neemt De Zilveren Bal u mee in een tijdreis door de historie van het kortebaanschaatsen. Voorafgaand aan het hoofdtoernooi vindt er een schouwspel plaats wat zich afspeelt in de geschiedenis van het kortebaanschaatsen. U wordt meegenomen van vroeger naar nu en maakt kennis met de prachtige tradities van het sprinten.

19.45 – 22.15 | De Zilveren Bal 2018
’s werelds snelste schaatsshow met Nederlands beste sprinters. O.a. Floor van den Brandt, Michel Mulder en Gerben Jorritsma hebben zich reeds aangemeld. Onze VIP’s volgen de wedstrijd vanaf een speciaal gereserveerde tribune bij de start, waarbij u het beste zicht op de wedstrijd heeft. Tijdens de wedstrijd wordt u uiteraard voorzien van een drankje.

22.15 – 00.00 | Afterparty in de Elfstedenhal
Na de wedstrijd kunt u in de VIP-ruimte genieten van de afterparty, inclusief hapjes en drankjes. De deelnemers van De Zilveren Bal komen traditiegetrouw ook naar boven voor een borrel en een versnapering. Deze gehele avond is drinken inbegrepen.

VIP-arrangementen zijn te koop voor €90,- inclusief BTW.